Az élelmiszeripar az igazi tömeggyilkos?


Ma már több becsületesebb kutató szerint több embert tesznek el hatalmas profit ellenében a tömeggyilkosságba tömörült kartell vezetői, mint az korai elődeik fegyverekkel a kézben képesek voltak elkövetni. És ami a legfontosabb, hogy már nem kell a gyilkosnak megölni az áldozatát, hiszen megteszi ezt helyette az áldozat és busásan fizet is szenvedéseiért és haláláért a bűnös nyerészkedőknek. Igen, a múlt és jelen század hihetetlen méreteket öltött környezeti okok révén elhalálozottakról írok, és főleg azokról, akiket simán megmérgeztek és megmérgeznek a profitéhes és emberi méltóságukból kivetkőzött nagyvállalati tömeggyilkosok!

Az elmúlt évtizedekben járványszerű méreteket öltött a rákos megbetegedések száma, annak ellenére, hogy ezek a betegségek a kevés számú vírusos okoktól eltekintve művi betegségként könyvelhetők el, főleg a mérgezett élelmiszerek fogyasztása révén. A mérgezett élelmiszerek forgalmazása több szempontból is igen jövedelmező. Elsősorban az élelmiszerből többet lehet gyártani, tovább lehet azt tárolni, olcsóbban lehet előállítani, és mivel az adalékanyagok révén függőségi viszonyt lehet a fogyasztó irányában elérni, a folyamatos értékesítést is szavatolni tudja az előállító.

De további előnyök is elérhetők, mint például a lassú halálhoz vezető úton, az egészségügy, a terápia, és itt a diétás szalonok, fogyasztószalonok, stb. is bevételhez jutnak. Nem véletlen, hogy az egészségügy szoros anyagi összefonódásban prosperál a betegségeket kiváltó cégek közös vállalkozásában, mint ahogy a magyar élelmiszerkereskedelem szemétimportjával egy időre esik a magyar kórházreform, amely már előre készül a magyar tömeggyilkosság várható gigantikus profitbevételére.


Nem sok a gyermekét szerető szülő tudja, hogy az élet elé néző gyermekei akár az egészségesnek kikiáltott tehéntejjel már halálos mérget vesznek magukhoz, egy korai rákos megbetegedést invitálva ezzel. Hogy a tej mérgezett?


Nem csak a tej, de ha a tejet említettem elsősorban, tehát vizsgáljuk meg a gyilkosok fegyvereit.

Az egyik ilyen fegyvert nem atombombának, vagy golyószórónak nevezzük, hanem ártatlannak tűnő nevén recombinant Bovine Growth Hormonnak (rBGH), amely egy szarvasmarha növekedési hormon az amerikai Monsanto kémiai cég termékeként.

Monsanto hírhedt termékei közül ismerjük az úgynevezett Orange Agent nevű lombtalanitó vegyszert, amelyet az amerikai hadsereg a vietnami háborúban a dzsungel fölött permetezett. Monsanto kutatói jól tudták, hogy a vegyszer dioxint tartalmaz (ezzel mérgezték meg Juscsenkót, ha jól emlékszünk) és a permetezése emberáldozatokkal jár, amely kimeríti a kémiai hadviselést, ellenkezvén a Geneva Konvencióban megállapodott normákkal. 

Hogy Monsanto és Dow Chemical vegyi anyag cég mit sem törődőt a vietnami gyermekekkel, asszonyokkal az, ha nem is érthető meg, de magyarázható a háborús viszonyokkal, de az áldozatok egy nagy száma az amerikai katonák soraiból került ki, akiknek a szemét a két cég aprópénzzel, 180 millió dollárral szúrta ki.

Már akik nem haltak bele a mérgezésbe.

Monsanto csak egy cég a sok közül, de ez az egy cég is jó példaképe annak a tendenciának, amellyel szembe kell napi viszonylatban néznünk. Nap, mint nap emberek tömegei betegednek meg rákos, daganatos betegségekben. A WHO, a Világ Egészségügyi Organizációja csak 2000-ben 5.3 millió férfi és 4.7 millió nőt jegyzett be malignant, vagyis rosszindulatú rákos daganatokkal adatbázisába.

Természetesen ez a szám nem mutatja az igazi méreteit a globális rákmegbetegedéseknek, mert a szegényebb országokban nem tartanak átfogó, egészségügyi rekordot és nem jelentik le az esetek nagy részét a WHO felé. A rákbetegségek kutatásának nagy úttörője, az angol Sir Richard Doll volt az első, aki a dohányzás és a rák közötti kapcsolatot bizonyította.

A ma már elhunyt kutató20 éven keresztül volt a Monsanto fizetett tanácsadója, amely tényt elhallgatta(katt ide). Jó okkal, hiszen Monsanto termékei, mint a tejben található rBGH bizonyítottan rákkeltő tulajdonságokkal rendelkezik. Monsanto mérgeinek nagybani felvásárlói nem csak a szarvasmarha ipar vezetői, hanem egyéb élelmiszertermelő gyárak is.

Ide sorolható a GM Food cég, amely gigantikus mennyiségben vásárol és kever élelmiszereibe a cukorpótló anyagból az Aspartame-ból, amely ugyancsak monsantó termék, és bizonyítottan, ugyancsak rákkeltő. A gyilkosoknak a katonai és politikai vezetők is besegítenek, hiszen a kémiai adalékanyagok állami elfogadáshoz szükséges „felsőbb vezetés” embereinek, a Monsantoesetében a vállalat élére állított Donald Rumsfeld, késöbbi hadügyminiszerintézkedett. Katt ide. 

Ezért, ma már esszük a hormonozott marhahúst, és tejet, az aspartame-al édesített Coca Colát és egyéb üdítőitalokat, amelyek ellen honfitársunk Dr. Pusztai Árpád szólaltfel, mint a GM Food termékeinek ragyogó szakértője (katt ide), a skót Rowett Institute munkatársa. Dr. Pusztai 1998 nyarán egy angol riportműsorban beszámolt a nézőknek az ételadalékok rákkeltő hatásáról, saját pályafutását törve ezzel derékba.

Tony Blair és Bill Clinton a két monsanto báb Dr. Pusztai szerint azonnal akcióba lendült, hogy a kutatót tönkre tegyék. A riportműsort követően a Rowett Institute vezető professzora, Phillip James személyesen gratulált Pusztainak, majd másnap lefoglaltatta Pusztai kutatási dokumentumait, feloszlatta Pusztai kutatócsoportját. A kutatócsoport minden tagja állami parancsot kapott, hogy minden kommunikációt szüntesse be Pusztaival, akivel még a saját titkárnője sem mert szóba állni.

A fenyegetéstől még Pusztai felesége sem menekült meg. Tony Blair, Bill Clinton utasítására Pusztai azonnali menesztését kérte a Rowet Institute vezetőjétől, amit maga az angol vezető élelmiszerkutató, Robert Orskov is alátámasztott,mint tanú (katt ide). A gyilkosok nem nyugodtak meg csupán Pusztai menesztésével A bosszúhadjárat csak ezután kezdődött.

Hamarosan egy Pusztaira nézve megalázó cikk jelent meg az Illuminati Royal Society és a Science and Technology szervezetek publikációiban. Pusztai meghurcolása csak egy a sok kutató közül, akik lelkiismeretükre hallgatván, a tömegmérgezés ellen merészelték felemelni a hangjukat. A mai napi egy kutatóról sem tudunk, akinek a karrierje, magánélete ne szenvedett volna végzetes támadást. Közben Monsanto és a többi hasonló cég emberekre ártalmas vegyszert tonnaszámra gyártják az élelmiszer feldolgozás számára.


Óriási reklámhadjáratot indított Monsanto, hogy a gazdák állataikat beoltsák szarvasmarha hormonnal. Az oltások körülbelül 10 – 25%-os extra tejhozamot biztosítanak, de az állatok egészségének a rovására. Nem ritka, hogy a lefejt tej nagy arányban tartalmaz gennyet, miután az állatok tőgye állandó gyulladási állapotából kigyógyulni nem tud.


Az amerikai tejprogram keretében az iskolás gyermekek az ilyen mérgezett tejet fogyasztják az iskolákban. Miután az ilyen tejtermékek sokkal magasabb IGF-1 (Insulin Growth Factor), vagyis mesterséges hormonszinttel rendelkezik, a mell és vastagbél rák előfordulását nagymértékben fogyasztói között.

Természetesen Monsanto rBGH termke, amelyet Posilac márkanéven forgalmaz, 100 millió dolláros évi forgalmat biztosít a cégnek. A gazdák még csak nem is merészelnek ellent mondani a kémiai óriáscégnek, hiszen a kis termelőket egy tollvonással teheti tönkre a méreggyártó cég.

A termelők kényes helyzetben vannak, hiszen állatállományukat a vegyszer a megnövekedett tejhozammal párhuzamosan tönkre is teszi. A szarvasmarhák tőgyében gennyesedő sebeket okoz a vegyszer, amit az orvostudomány „mastitis” néven ismer. A tejbe gennyet, vért, baktériumokat és antibiotikum származékokat űrit a szervezetük. De a szarvasmarhák élettartama is megrövidül, emésztési betegségekben szenvednek, korcs utódokat hoznak világra.

Ma már bizonyított, hogy a nagymértékű, az állatoknak beadott antibiotikumok a tejbe, majd a fogyasztókba vándorolva, azok és főleg a gyermekek immunrendszerét gyengítik és antibiotikumokra érzéketlen baktérium törzseket fejlesztenek ki. De maguk az állatok is elviselhetetlen kínokat állnak ki. Sok szarvasmarha egész életét gépekre kötve éli. De az állatok haláluk után is részeseivé vállnak az élelmiszergyártásnak, mivel a döglött állatot ledarálva az amúgy növényevő szarvasmarhák élelmébe keverik, azokat kannibalizmusba kényszerítvén.

De a kimondottan hústermelésre szaporított szarvasmarháknak is csak az állat húshozamának 40%-át használják fel emberi fogyasztásra, a maradékot feldolgozzák takarmány gyanánt. Ma már bizonyított, hogy ez a gyakorlat vezetett a Bovine Spongiform Encephalopathy (BSE) betegséghez, amelyet kerge marha kórként ismerünk és az embere végzetes lehet.

A betegséget egy fehérje a húsban lévő prion okozza. Mind az amerikai, mind az angol kormány próbálja a kapzsiságukból eredő prion epidémiát a szőnyeg alá seperni, de óvatos számítások szerint is évente 100 000 szarvasmarha pusztul el BSE betegségben. Hogy mindez a fogyasztók életét veszélyezteti? Nem számít a haszonra koncentráljunk.

Természetesen csak ha ezen a vonalon megyünk tovább és nem kalandozunk el a környezetromboló vegyszerekhez, a dohányipar szerepéhez, vagy szinte felsorolhatatlan mennyiségű más haszonra történő mérgezésekhez, akkor is követhetjük a mérgezett szarvasmarhák melléktermékeit, amelyek, mint a mezőgazdasági gyomirtók, gombaölők, rovarirtók, rágcsálómérgek, műtrágyák a talajon keresztül eljutnak más haszonnövényekbe és magába az édesvízkészletekbe is.

Természetesen nem csak ezen az úton kerül pl. Monsantó mérgeinek egy nagy része az édesvízkészletbe. Jól ismert az a tanulmány, amely rámutat Monsantó Illinois állambeli gyáregységére, mint fő környezetszennyezőre. Monsanto Sauget gyáregysége, telephelye, amely PCB (polychlorinated biphenyls ) erősen rákkeltő mérget gyárt, 34 millió pound vegyszert öntött minden lelkiismeret furdalástól mentesen a helyi Mississippi folyóba.

Az ilyen szennyezés eredményeként a lakosságot mérgezve, az elkeseredettáldozatok perbe fogták Monsantot (katt ide) , de különösebb nagymérvű veszteséget a cég nem szenvedett.

Az idáig felsorolt esetek csak a kémiai adalékipar egyetlen apró szegmensére világított rá, egyetlen bűnössel példaképpen. A teljes kép áttekinthetetlenül nagyobb. A mérgezések mértéke felmérhetetlen. Nap, mint nap hatalmas tömegek halnak meg rákos betegségekben, máj és vesebajokban és olyan betegségekben, amelyeket még nem sikerült a mérgekhez kötni a gyilkosok elkeseredett védekezése miatt. De nap, mint nap egyre több adat lát napvilágot a haszonra mérgezés terén.

Természetesen külön fejezet kellene a mérgezőkkel szorosan együttműködő egészségügyi ipar bűnösségéről is, akik gyermekeket mérgeznek nyugtatószerekkel az iskolákban, és amelyek mint a kullancsok szívják a betegek vérét.

Hazánkban az egészséges gyermekek helyét felváltják az asztmás, allergiás, elhízott és mozgáshiányos társaik, amelyekre a már privatizált kórházak, rendelők fognak lesni, hogy szüleik utolsó nehezen megkeresett forintjait is bekebelezhessék,. Ha közben pusztul a magyar, az a demográfiai mutatók manipulálásán dolgozó ellenségeink fejfájását is enyhíteni fogja.

A mai tömegpusztítás minden idők rekordját döntögeti, és ha ez a mérgezéses haszoneljárás nem vezetne elég gyors és átütő sikerhez, még mindig lehet bombázni, agyonlőni, kikergetni egy népet a hazájából.

Kapcsolódva a témához ajánlom; A legjobb beszéd, amit valaha hallottál - Gary Yourofsky előadásában


Pegapost