A globális felmelegedés - átverés


„A globális felmelegedés téma a legnagyobb és legsikeresebb áltudományos csalás, amit életemben láttam. …Az egész elméletet meg kellene semmisíteni" … Piers Corbyn asztrofizikus (UK)

A mutatók szerint 1997 és 2012 között már nem volt lényeges változás a globális átlaghőmérsékletben. 1980-tól valóban volt egy emelkedés, de egy eltitkolt jelentés szerint ennek már 16 éve vége – írja a Daily Mail.

A globális felmelegedésben lejátszódó szünet így már legalább annyi ideje tart, mint a veszélyesnek kikiáltott folyamat. De miért csak mostanában derült fény erre és kinek állt érdekében mindezt titokban tartani?

A jelentés szép csendben került fel az internetre és szinte semmilyen sajtóvisszhangot sem kapott. Ezek az adatok teljesen ellentmondanak azoknak a jelentéseknek, amelyekkel folyamatosan bombázzák a népet, miszerint nyakunkon a globális felmelegedés kritikus időszaka. Jönnek a nagy olvadások, árvizek és talán a világvége is. (Forrás: Mon.hu / Meteoprog.hu)

Néhányan azonban – védelmezve a presztízst – kitartanak az álláspont mellett, mert szerintük 15-16 év még nem elegendő bizonyíték ahhoz, hogy a folyamat megállt és esetleg visszafordul.
A mérések mindenesetre hitelesek, hiszen az adatokat 3000 szárazföldi és vízi pontról gyűjtötték össze, tehát azokat nem lehet vitatni.

Bolygónk éghajlata állandóan változik és igaz, hogy a folyamat nem áll meg, de amit meg kell érteni, hogy a folyamat önszabályozó rendszerben történik és nem a CO2 vezényli, vagy bármi közvetlen állati, ill. emberi beavatkozás.

Tehát egyszer s mindenkorra kijelenthető hivatalosan is, amit évek óta a szakmából kizárt, eltüntetett vagy megölt tudós is tanulmányok százaival felvállalt és igazolt: 


NEM LÉTEZIK EMBER ÁLTAL OKOZOTT GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! 

Magában a CO2 gázok kibocsátása nem elegendő földünk középhőmérsékletének megemelkedéséhez! A bolygó melegedésében és lehűlésében egy természetes ciklikusság van.
Hiába próbálták a túlnépesedésre fogni (ami szintén egy hamis elmélet) és a Carbon- Tax (adó) bevezetésére felhasználni - az elmélet hazugság, az AGENDA 21 által jól kidolgozott propaganda !  

Itt pedig néhány tudós véleményét sorakoztatjuk fel;

„Az IPCC-n belüli korrupciót a Climategate által kirobbantott botrány nyilvánvalóvá teszi; az adatokkal való ügyeskedések és a hibák elrejtése súlyosan beszennyezi az IPCC-t, ami mostanra már nem egy megbízható szervezet.”
 Mondta Dr. Don Eaterbook geológus professzor

"Mi most nem a tudományosság útján járunk. Amit a médiákban hallunk, az nem éppen a tudósok konszenzusaként született meg és ez itt a probléma. Mert ott van a természet kiszámíthatatlansága, amit nem látni 150 évre előre.”
ENSZ IPCC tagja Tom Tripp


„Bármilyen ésszerű tudományos analízis azt mutatja, hogy az alapteória rossz”. 
Dr. Leonard Weinstein 35 éve dolgozik a NASA-nál


"A klíma egy olyan dolog, ami messze túl van rajtunk, hogy azt képesek legyünk kontrollálni. A Földet nem érdekli a törvénykezések, az emberi ügyeskedések. Az obszervatóriumok szerint nem találni aktuális hőmérséklet emelkedést az időjárásban. A klímaváltozás egy olyan dolog, ami rutinszerűen működik, anélkül, hogy bárkit is megkérdezne erről”. -Dr. Christopher J. Kobus, Associate Professor of Mechanical Engineering

"Az emberi energia nagyon kicsi ahhoz, hogy befolyást tudjon gyakorolni a klímára…A bolygó klímája saját rendszerén belül működik és pontosan nem is tudjuk megjelölni a trendeket a változásokban, mert a rendelkezésre álló adataink újkeletűek. Mi csak hiányos adatokkal rendelkezünk, és nem látjuk a teljes képet" –magyarázza Brazilian Geologist Geraldo Luís Lino

„Szégyenkezem amiatt, amit most manapság tudománynak mondanak. A tudományos közösség alkalmatlan modelljére hivatkozva, tévesen okolják a CO2-t és az ártatlan polgárokat, csak azért, hogy felfigyeljenek a Globális Felmelegedésre. Ha ezt hívják most tudománynak, akkor én most szégyenkezek emiatt . A tudomány túl fontos a társadalmunknak, hogy rossz célra használjuk.  „-Swedish Climatologist Dr. Hans Jelbring

„Kijelenthetjük, hogy nincs okunk aggódni az ember okozta klímaváltozás miatt, mert nincs bizonyíték arra, hogy ilyesmiről lenne szó.” Greek Earth scientists Antonis Christofides

„Tisztán látható egy ciklikus kör a hőmérsékletemelkedésben és csökkenésben. Ezeket a ciklusokat a naptevékenységnek köszönhetjük. Az én véleményem, amit a sokéves tanulmányaim alapján mondhatok, hogy ez az egész felmelegedés téma, túlzottan felfújták.”  Biologist Pavel Makarevich of the Biological Institute of the Russian Academy of Sciences

„Mivel az üvegházhatás ideiglenes dolog, nem pedig állandó, az IPCC globális felmelegedésről szóló jóslatait, ill. előrejelzéseit, nem támasztják alá az adatok." -Hebrew University Professor Dr. Michael Beenstock

„Az egész globális felmelegedés ötlet teljesen alaptalan. Megjelentek, hogy pénzt gyűjtsenek maguknak, Michael Mannal, Al Gore-val és az ENSZ IPCC főtitkárával Pachaurival egyetemben, akik elkészítették ezt az átverést, szóval ez hazugság” South African astrophysicist Hilton Ratcliffe, a member of the Astronomical Society of Southern Africa (ASSA)


HVS