A Hepatitis B “védőoltás” májkárosodást okoz(?)


Új kutatási eredmény került publikálásra az “Apoptosis” című folyóiratban arról, hogy a hepatitis B vakcina amelynek célja éppen az, hogy megakadályozza a Hepatitis B vírus májkárosító hatását, máj-sejtek pusztulásához vezet.

Abban a vizsgálatban, amelynek címe: “Hepatitis B vakcina indukálta apoptotikus sejthalál a Hepa1-6 sejtekben ” kutatók célul tűzték ki, hogy” - in vitro modell rendszerben a hepatitis B vakcina által indukált citotoxicitást mechanisztikus vizsgálatokban mérjék, és vizsgálják a vakcina által indukált sejthalál mechanizmusait. ”

Azt találták, hogy a hepatitis B vakcina “mitokondriális integritás vesztést, apoptózis indukciót és sejthalált” okozott a májsejtekben. Az adjuváns alumínium-hidroxid volt az oltóanyagban, amelyet immunizált populációkban egyre inkább azonosítanak autoimmun betegségek kiváltó okaként.

A felfedezés, hogy a hepatitis B vakcina károsítja a májat (májkárosodás) megerősíti a korábbi 1999-es megállapításokat, miszerint a vakcina növeli a májproblémák előfordulását amerikai 6 éves kor alatti gyermekek körében akár 294%-al nagyobb mértékben, mint az oltatlan populációban.

Van egy másik tanulmány, amelyet a “Hepatogastroentology” című folyóirat 2002-ben jelentetett meg, arról szól, hogy a hepatitis B oltás statisztikailag emésztőrendszeri reakciókat vált ki, beleértve: a hepatitiszt, a gasztrointesztinális betegségeket és kóros májfunkciós vizsgálati eredményeket, összehasonlítva a kontroll csoporttal.

Egy leleplező tanulmány 2011 júniusában a “Molecular Biology Reports”-ban kimutatta, hogy a hepatitis B vakcina 144 gén expresszióját változtatta meg egerek májában az oltást követő 1 napon belül. 7 gén ebből gyulladáshoz és anyagcsere folyamatokhoz kötődik.. A szerzők megjegyezték:

“A gyógyszeripari vállalatoknak rutin feladata lenne az oltóanyag biztonságosságának vizsgálata, azonban a WHO, az Egészségügyi Világszervezet követelményrendszere általános toxicitási vizsgálaton alapul, és a génexpresszió vizsgálata hepatitis B vakcina esetén nem történik meg.”

Lehet, hogy a hepatitis B oltás génexpresszió megváltoztatása az egyik oka annak, hogy több mint 60 súlyos egészségügyi hatás kapcsolódik a vakcina dokumentált, lektorált és publikált orvos-biológiai irodalmában, ideértve a hirtelen csecsemőhalált?

Egyéb lehetséges hatásmechanizmus mögött a hepatitis B vakcina veszélyes mellékhatásai a következők:
A Hepatitis B vakcinák tartalmazhatnak hepatitis B-vírus polimerázt, amely autoimmun folyamat kiváltója lehet oly módon, hogy az idegsejtek myelin burkát támadja meg a szervezet.

A Hepatitis B vakcina által kiváltott autoimmun demielinizációs betegségek a molekuláris mimikrin alapulnak, amely a vakcina antigén, az Epstein-Barr-vírus és az emberi myelin közt létezik.

Az igazi veszély az, hogy a Hepatitis B oltás több kárt okoz, mint hasznot. Az oltás ellen a csecsemők a legvédtelenebbek, és helyrehozhatatlan kárt okozhat bennük a menetrend szerinti oltás-sorozat.

Más szóval, a vakcina adjuvánsok (pl. higany és alumínium) és az oltóanyag antigének képesek mélységesen befolyásolni az ember genetikai infrastruktúráját, amelytől egészségünk függ.

Másik probléma a Hepatitis B oltással az, hogy. a Hepatitis B vírus csak vér vagy testi váladék útján terjed. Ha az anya nem fertőzött, azaz nem hordozó, egy steril körülmények közé születő csecsemő a kórházban biztosan nem lesz fertőzött. A kismamákat szűrik hepatitis B fertőzöttségre, ami szükségtelenné teszi minden egyes csecsemő beoltását. 

Ezen kívül, nincsenek véletlenszerű, kontrollált vizsgálatok a hepatitis B vakcina terhesség ideje alatti beadására arra vonatkozóan, hogy az megakadályozza a csecsemőfertőződést. Azt is kutatás jelzi, hogy a Hepatitis B immunizálás nem garantálja a védelmet, vagyis nem igazán tartozik a védőoltással megelőzhető betegség kategóriájába.

Forrás:

Hepatitis B vaccine induces apoptotic death in Hepa1-6 cells. 
Apoptosis. 2012 Jan 17. Epub 2012 Jan 17. 

Cochrane Database Syst Rev. 2011(3): CD007879. Epub 2011 Mar 16. 

Postgrad Med J. 2006 Mar;82(965):207-10. 
Pegapost