Influenzéria - A vakcinacsászárság összeomlott


Labant Csaba előszava:

„Az ország közpénzből fizetett első számú vakcinaügynökei ismét "szolgálatba" helyezték magukat... Az ÁNTSZ járványügyi főosztályvezetője, Dr. Ócsai Lajos azt hazudta a Heti Témának, hogy "nincs hatékonyabb módszer a védőoltásnál". Jól megdorgálta a népet egyúttal, hogy "nem megfelelő a megítélése" az influenza ürügyén adott méreginjekciónak. Szerinte.

Ócsai elődje, a nyugdíjas Berencsi Dr. pedig az MTV 1-en keresztül adott le sortüzet a születendő magyar csecsemőkre. Arra buzdította ugyanis a várandós kismamákat a köz tv képernyőjén keresztül, hogy feltétlen oltassák be magukat influenza injekcióval, "mert akkor a baba már védett lesz, amikor megszületik". Arról elfelejtett szólni, hogy az oltás nem véd, hanem terjeszti a kórt, s a vakcinában lévő thimerosal (etil-higany) és alumínium-hidroxid súlyosan károsítja mind a mama, mind pedig a baba agyát és idegrendszerét. Nyilván mindkét köztisztviselő abban érdekelt, hogy minél kevesebb magyar baba lássa meg a napvilágot, s minél lepusztítottabb állapotban. A H1N1 méreginjekcióval oltott kismamák között ugrásszerűen megnőtt a vetélések száma, reméljük, hogy a magyar gyermekvállalók átlátnak a szitán, és nem hisznek ripacs szélhámosoknak...”


A Naturalnews cikke:

A vakcinacsászárság összeomlott

Lehet, hogy nem hallatszott idáig a robaj, de megtörtént…

A Cochrane Collaboration, egy széles körben elismert kutatáselemző csapat végignézte az összes bizonyítékot és meghozta a következtetést: az egészséges felnőttek körében az influenzaoltás nem nyújt semmilyen védelmet!

Bummmm!!!

Az oltás nem véd az influenzavírus egyik személyről a másikra történő átvitelével szemben sem.

Bummmm!!!

Tehát az összes oltáspromóció, minden médiapublicitás, megfélemlítési taktika és az összes „orvosi szakvélemény” mind-mind haszontalan, értéktelen, felesleges és irreleváns!

Az influenzaoltásról szóló, dollár milliárdokkal finanszírozott hazugság nem volt más, mint hazugság!

S a helyzet egyre rosszabb és rosszabb, mert az egész teória arra vonatkozóan, hogy hogyan és miért működnek az oltások, borotvaélen táncol és készen áll arra, hogy összedőljön.

Mostanáig azt mondták nekünk, hogy a vakcinák azáltal stimulálják az immunrendszert, hogy úgymond "szimulálják", hogy mi fog történni, amikor a tényleges betegség beüt a szervezetbe. Amikor megjelenik a kór, az immunrendszer addigra készen áll elpusztítani a támadó mikroorganizmusokat.

De mivel az influenzaoltás nem véd az influenza ellen, valamint a vírus egyik emberről a másikra történő átvitelét sem gátolja meg, a "szimuláció" csupán valakinek a képzeletében élő történet. Egy legenda… Egy mítosz…

Ezen felül, a széles körben elterjesztett "nyájimmunitás" meséjét is elfelejthetjük. Hogyan is lehetne egy csoport immunis, amikor maga a vakcina alkalmatlan a vírusok egyénről-egyénre való átvitelének megakadályozására?

A Cochrane Collaboration alaposan átvizsgált minden fellelhető tanulmányt az influenzavakcinával kapcsolatban. A helytelenül végzett vizsgálatokat nem vették figyelembe. Néhány esetben egyénileg felvették a kapcsolatot azokkal a kutatókkal, akik a vizsgálatokat végezték.

Ezért a Cochrane Collaboration következtetései a lehető legjobbak az összes influenzaoltással kapcsolatban megjelent irodalom közül.

A Cochrane csoport azonban nincs semmilyen kapcsoltban a gyógyszergyártó vállalatokkal, ezért józanésszel, és nyitott szemmel analizálták a fellelhető irodalmat.

Egy érdekes megállapítás a Cochrane Collaboration elemzéséből:

„ A felülvizsgálat azt is kimutatta, hogy igen kevés a megbízható bizonyíték az influenzaoltás hatékonyságát illetően, az azonban bizonyított, hogy a következtetések széleskörűen manipulálva lettek…"

Na már most, ki húz hasznot a manipulálásból?

A Cochrane áttekintés, amit John Wiley és Fiai publikáltak, 2010. július 7-én jelent meg az interneten.

Több mint, két évvel ezelőtt!

Bizonyára lemaradtunk a média tájékoztatásáról. Aznap lehet, hogy horgászni voltunk, vagy autógumit vettünk, vagy a Földközi-tengeren nyaraltunk a jachtunkon.

Micsoda?? Hogy nem közölte a média? Lehetetlen. Úgy értem, bizonyára...


Fordította: az Oltáskritikus Életvédők Szövetségének publikációs csoportja
Lektorálta: Labant Csaba