Izraeliek etnikai alapú tömegpusztító fegyvereket fejlesztettek


Miközben a faji megkülönböztetést irtják tűzzel-vassal Nyugaton, etnikai alapú tömegpusztító fegyvereket fejlesztenek az arabok ellen izraeli tudósok - brit kollégáik odaadó segítségével.

A fehér emberek "rasszizmusa" elleni harcban világbajnok nemzetek kutatói a SARS vírus egyik legújabb válfajával kísérleteztek, ami tömegpusztító fegyverként óriási veszélyeket rejt magában, lehetővé téve ezzel egyes etnikai csoportok teljes likvidálását. A kísérletek elleni általános tiltakozás azt követően tört ki, hogy a genfi székhelyű Egészségügyi Világszervezet, a WHO beazonosította a SARS vírus legújabb, fajspecifikus változatát.

A SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) magas lázzal járó, cseppfertőzés útján terjedő, súlyos légzőszervi betegség, melyet a SARS koronavírus okoz.

Az egész biztosan legmagasabb állami szintről érkező megrendelő számára az emberi faji, vagyis rasszjellegzetességeket magukban hordozó géneket vizsgálva fejlesztették ki az arab népességre nézve rendkívül veszélyes vírust, mely levegőben és vízben is egyaránt jól terjed.

Hírszerző források szerint az angliai Porton Down mikrobiológiai központban - brit kollégáikkal szorosan együttműködve - folytatnak kísérleteket az izraeli kutatócsoportok az újfajta biológiai fegyver előállítására, aminek valószínűsíthetően nem a világbéke előmozdítása a célja.

HVS