Nigel Farage- Mentőcsomagok Európa leigázásáért

Nigel Farage-ra egyre többen az EU parlament feketebárányaként tekintenek, mert őszinte realizmusával nem átall folyton az igazságról beszélni. Úgy tűnik, hogy a parlamentben ülő, engedelmesen bólogató képviselők kognitív disszonanciával reagálnak mindenre, ami az igazi világból származik, és inkább kapaszkodnak a Van Rompuy vagy Barroso szájából elhangzó mondatfoszlányokba, arról, hogy „minden rendben van” és a „válságnak már majdnem vége”.

Már csak Németország anyagi áldása hiányzik a teljes boldogsághoz. Az alábbi nagyon is világos és józan kirohanásában, Farage megpróbálja rávezetni „kollégáit”, hogy mit is jelentenek tulajdonképpen a Görögországnak, Portugáliának, Írországnak és hamarosan Spanyolországnak és Olaszországnak nyújtott mentőcsomagok. „Az államok teljes leigázását akarják elérni, hogy mindent Brüsszel irányítson a maga antidemokratikus módszereivel,” mondja.

Nem csoda, hogy Samaras és csapata, bár örül a pénznek és kész ígéreteket tenni, köszöni szépen, de nem kér a Troika által követelt újabb (és most már becs szóra utolsó) megszorításcsomagból.

„Attól tartok, hogy az eurózóna nagyon sötét korszakba lépett gazdaságilag, társadalmilag és politikailag,” figyelmeztet felszólalásában Farage.Forrás: Zerohedge.com

HVS