Teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a chemtrail - vegyi anyag permetezés, nem összeesküvés - elmélet, hanem gyakorlat!


"J.P. Holdren (Obama tudományos főtanácsadója) és a CFR is, de Németország is kénytelen volt kiadni egy közleményt, amelyben elismerik a vegyi permetezést.

Holdren tökéletesen járható útnak látja a chamtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyi anyagok légkörbe permetezését, méltatja a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.


A SAG, vagyis sztratoszférikus geo - mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak."

Az alábbi videón jól látható, hogy katonai gépek, alakzatban repülve permeteznek, majd az egyik lekapcsolja, irányt vált és újabb sávot kezd meg. Kérdem én a jégkristály képződést (kondenzcsíkot) amiről  megtévesztő "szakértők" állítják hogy olyan magasságban ahol ennek feltételei adottak, ott minden repülőgép mögött láthatóak, csak úgy kikapcsolhatóak? 


Legszívesebben minősíteném a népbutító kereskedelmi TV-k "szakértőitől" kapott információkat ez ügyben nem is beszélve arról, hogy az, 1 "sztár"- meteorológustól és 1 pilótától kapott válaszokkal kimerítették 5 percben a témát, gumicsontot dobva a hiszékeny nagyérdemű közönségnek ismét, mint megannyi alkalommal teszik ezt nap mint nap...

Pegapost