A világ nagy chippelése 12 egyszerű lépésbenMi vagyunk az utolsó generáció, amelyik hallathatja a hangját és szabad akarattal rendelkezik a történelem megváltoztatásához. Mindenki mindenhol mindennel összeköttetésben van. Az okostelefonok lesznek az Új Okos Világrend legfontosabb eszközei, teljesen felszámolva a fizikai pénz, a kulcsok, jogosítványok és egyéb dokumentumok használatát. A tervek szerint hamarosan a telefonunkkal fogjuk igazolni személyazonosságunkat a készülő új, „megbízható” Internetközösségben.

Ezt követően a telefon vagy chip, ami a felhasználó azonosítóját a telefonhoz kapcsolja, túl értékessé válik ahhoz, hogy csak úgy elveszíthessük, ezért az egyetlen biztos hely számára a bőr alatt lesz. Hacsak nem tagadjuk meg az engedelmességet…

Valahogy így lehet elképzelni a forgatókönyvet:

1. Félelemkeltés, állandó bizonytalan hangulat.
2. Internetkapcsolat mindenkinek.
3. Mobiltelefon a legszegényebbeknek is.
4. Elősegíteni, hogy az emberek sokat beszéljenek az RFID technológiáról és a biometrikus azonosítókról: az elfogadás első fázisa, hogy az emberek számítanak valaminek a bekövetkezésére.
5. Minél több dologba (telefon, háziállat, ruházat, stb.) és emberbe chipet kell ültetni, hogy az élet elfogadott részévé váljon.
6. Jöhet a globális azonosító rendszer nem nyilvános kiépítése.
7. A beültetés egészségügyi és biztonsági előnyeinek népszerűsítése, így az emberek pozitív újításként tekintenek majd rá.
8. Lehetővé kell tenni, hogy a telefont mindenre használhassuk, különösen a fizetés és az azonosításterén.
9. Honnan tudjuk, hogy valaki tényleg az, akinek mondja magát? Mutassa a biometrikus azonosítóját!
10. Kibertámadás… forradalom! Valaki védjen már meg minket!
11. Gazdasági összeomlás… volt készpénz, nincs készpénz és voálá: minden fizetés digitálisan folyik.
12. A telefont ellophatják, vagy el lehet veszíteni, a biometrikus azonosítást becsaphatják, az azonosítókat hamisíthatják, azonkívül egy telefon használata nehézkes. A VeriChip használata minden szempontból egyszerűbb és praktikusabb…

De… pssszt! Ugorjunk vissza az időben!

Itt az idő felébredni! Nem kell együttműködni! A felébredést és elhatározást követően megtagadhatjuk, hogy regisztráljunk valamelyik azonosító szolgáltatónál és soha NE fizessünk telefonnalAki számára nem volt egyértelmű, majd elmagyarázzuk, mit csináljanak a telefonjukkal… 
Legyél része a mozgalomnak, amire nem számítottak! Mi írjuk a történelmet!
A szabadságért folytatott harc során felálltunk a diktatórikus korporatizmus ellen és győztünk. (ez a jövő a múltból nézve)

Forrás: Activist Post

HVS