Bajnai 2.0

Az elmúlt húsz egynéhány év során hitelét vesztett személyek nem keltik azt az érzést a választásban egyáltalán még hívők számára sem, hogy ez az új gumicsont jó választás lehetne.  Sőt biztosan éppen ellenkezőleg érezhetnek ezzel kapcsolatosan az igazán jó értékítélettel bíró Magyar emberek. Így hiába az Együtt 2014 aláírás gyűjtő akció, és sok minden más. 

Bajnai igyekszik hamis érzést kelteni sokakban. Első beszédében egyszerre szólította meg a jelenlegi kormánnyal szembeállókat, illetve azokat, akik a Fidesztől és az egykori balliberális kormánykoalíciót alkotó figuráktól egyformán viszolyognak. Ha nem járatta volna le magát a háttérhatalomból pénzelt és háttérhatalmi érdekeket szolgáló politikai elit világviszonylatban, akkor még lelkes hívői lehetnének sokan, de így csak a vicc kategóriába lehet sorolni, minden politikai vezető szerepre törekvő összefogást. Itt is éppen ez van formálódóban mindaddig, amíg át nem passzolják a Világkormány meg nem választott vezetői kezébe Magyarország teljes irányítását véglegesen. Ezért történhet a Milla háttérből való pénzelése is. 

Bajnai rendkívül nehéz egyensúlyozásra vállalkozott. Ugyanis úgy kellene megszerezni az ellenzéki szavazók támogatását, hogy mozgalmának a bizonytalanok óriási tömege számára is vonzónak kellene maradnia. Egyes források szerint ez a folyamat nem más, mint az ország teljes és végleges irányításának kiszervezése az idegen háttérhatalom számára 2014 után. Ennek tudatában elgondolkoztatóan nagy a felelőssége azoknak, akik elmennek szavazni, és ettől várnak még valami jó irányú változást is cserébe. Bizonyos, hogy a választások következményeként a várt jó irányba történő elmozdulás az nem fog bekövetkezni.Laptop © powered by arukereso.hu