Kiakadtak Stohl rajongói, perelhet az RTL Klub


Teljesen kiakadtak az RTL Klub rajongói a Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázó Vidnyánszky Attila Heti Válasznak adott nyilatkozatán, és követelik, hogy a csatorna vegyen elégtételt a kijelentések miatt - írja a hír24.hu.

A debreceni Csokonai Színház igazgatójaként dolgozó Vidnyánszky - Stohl Andrással kapcsolatban fogalmazott meglehetősen keményen: „Nehezen egyeztethető össze, ha egy színész nagy dolgokról beszél, és hitet akar sugározni a Nemzeti színpadán, miközben olyan tévécsatorna alkalmazásában áll, amely nap mint nap bűnök sorozatát követi el a kultúra és az emberi lélek ellen."

Stohl és a csatorna rajongói kiakadtak a kijelentés miatt, több fórumon zúgolódtak és azt követelik, hogy a csatorna jogi úton vegyen elégtételt Vidnyánszkyn, amiért rossz színben tüntette fel az RTL Klubot.
Stohl rajongói a Hír24-nek elmondták: ha kell, kimennek a Nemzeti Színház elé tüntetni, semmiképpen nem akarnak abba beletörődni, hogy Stohlt elbocsássák csak azért, mert az RTL Klubnál is dolgozik.

A portál megkereste Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját, aki elmondta, érthetetlennek és felháborítónak tartják a színházigazgató kijelentését, úgy érzik, ezzel a az egész országot minősítette és sértette meg. Kolosi elmondása szerint jogászaik vizsgálják, minek minősül Vidnyánszky nyilatkozata. (hír24)

HVS: A fenti kiemelt szövegre, vagy ide kattintva az Alan Watt interjúban megismerhetik az emberi psziché manipulálását, ami nyilvánvalóan a médiákon keresztül közvetítve mindenkire hatással van. Nos részben ezt is érthetjük a bűnök sorozatán, amit a médiákon keresztül követnek el a kultúra, és az emberi lélek ellen. Csak méltatni tudjuk Vidnyánszky Attila éleslátását és nyilatkozatának tartalmát, ami kétségtelenül igaz. Ezzel nyilvánvalóan nem minősítette az egész országot, kizárólag a médiákból ömlő mákonyt tette láthatóbbá. Ugyanakkor nem utolsó sorban itt van Bogár László- A manipulatív média monopóliuma címmel tartott előadása, ami tökéletes összképet mutat be.Laptop © powered by arukereso.hu