Miért bünteti keményebben az állam az oltást megtagadó szülőt, mint azt, aki bántalmazza a gyermekét?


A valóság olvasható az alábbi sorokban, tökéletesen megfogalmazva. Egyszerűen bűnt követ el, aki ezt nem osztja meg másokkal. Az elolvasást követően a többség valószínűleg úgy fogja érezni, hogy igaza van az írónak. Talán nem véletlenül. Fogadják szeretettel Szalóki Zsuzsanna gondolatait:

“A betelepülő külföldieknek miért nem kötelező a védőoltás? Nekem van egy tippem: azért, mert azokat a gyerekeket az állam nem tekinti saját tulajdonának. Ahogy én látom, nálunk állampolgár-gyártás folyik. Ha az állam tehetné, és nem volna túlságosan költséges, már minden gyerek lombikban készülne, amelyeket szakértő személyzet növelne fel munkaképes állampolgárrá. Ám egyelőre egyszerűbb, ha szülők hozzák életre a gyereket, és vállalják a felnevelés költségét. Ettől eltekintve a gyerek az állam tulajdona. Egy napos korában az állam egy injekciót ad be neki, amelyet egy éves koráig tucatnyi követ. A szülőnek nincs beleszólása. Egy védőnőnek nevezett állami alkalmazott feladata, hogy ellenőrizze, az állam elvárásai szerint történik-e a kis állampolgár ellátása, valamint feladata a gyógyszer és tápszergyárak termékeinek a szülőre való kényszerítése, leginkább ijesztgetéssel és lelki nyomással. A gyereknevelést az állam 3 éves korban már formálisan is átveszi. 

Ekkortól 20-30 fős csoportokba kötelezően összegyűjtik a gyerekeket, és a szerető szülők helyett az ébrenléti idejük nagy részét egy állami alkalmazott felügyelete és uniformizált elvárásai mellett töltik. 6 éves korban pedig megkezdődik a 10-16 évig történő kondicionálás, amelynek a végére remélhetőleg engedelmes, gondolkodásképtelen, könnyen irányítható massza válik belőlük. Az egy-másfél évtizedes kondicionálás alatt a fejükbe töltenek rengeteg felesleges adatot, amelyet csak rövid ideig tudnak megjegyezni. A cél, hogy ne gondolkozzanak, hanem elfogadják az információ-áramlás egyirányúságát és azt, hogy mások döntik el, mi fontos és mi haszontalan. A gyerekeket osztályozzák, mint tárgyakat: te jó minőségű vagy: 5-ös, te gyenge minőség: 1-es. Felnőtt korukra már sikeresen rögzítik az önértékelésükben az értékes, értéktelen voltukat. 

Az 5-ös minőségűek részt fognak venni az állam rendszerének fenntartásában, az alacsonyabb minőségű-minősítésű emberek pedig engedelmeskednek nekik. Az állam ebben a rendszerben a betelepülő gyereket nem tekinti teljesen a tulajdonának, hisz, ahogy jöttek, úgy tovább is állhatnak. A védőoltás az állampolgár-gyártásnak csak egy eleme, de nyilván a legproblémásabb eleme is. Hiszen az állampolgár-gyártó intézetek mellett a szülőnek is van lehetősége a nevelésre, viszont az egészség rombolását nehéz helyreállítani. Különösen akkor, amikor a már megbetegedett gyerek egészségének helyreállításba a szülőnek semmi beleszólása nincs. Olyan esetekben is elveszik a gyámság jogát az alternatív gyógymódot választó szülőtől az „orv”-osok amikor csak egy-két éves, keserves kínok közti túlélést tudnak ígérni. Ez van. Az oltás-megtagadó szülőt ezért büntetik jóval súlyosabban, mint pl. azokat, akik bántalmazzák a gyereküket: az önálló gondolkodásnál nincs veszélyesebb a hatalom számára…”

Szalóki Zsuzsanna

Forrás: Szabadgondolat 

HVS: Néhány kapcsolatos gondolat; Mindenki az állam tulajdona... Akivel lehet, azzal elhitetik, hogy demokráciában élhetünk, közben a legnagyobb diktatúra áldozatai vagyunk... A valóság pedig az, hogy senki sem lehet nagyobb rabszolga, mint az aki elhitte, hogy szabad... A mai kor rabszolgái magukat etetik és magukat lakatják, csupán ennyi a különbség a korabeli rabszolga tartó társadalmakhoz képest... Nos ez lenne az a rendszer, amiben most élünk... A háttérhatalom által irányított pénzügyi kifosztó rendszer, pedig az egésznek az eszközrendszere... Életünk egésze egy összeesküvés elmélet gyakorlati megvalósulása, amit sokan csak összeesküvés elméletnek ismernek... Pedig ez az elmélet már megvalósult gyakorlatban, és éppen a rendszer hanyatlásának lehetünk szemtanúi... Sokan ezt sem látják... 

Kapcsolódó anyag: Tudjuk-e, mit teszünk, amikor oltunk?