Nagy változás! - Ingyen energia mindenkinek!


Helyreigazítás: A KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olajlobbi finanszíroz! További információk a legalul látható videóban!


Mobiltelefonok © powered by arukereso.hu

Új! - 2012.11.08

Mint korábban már megtudtuk videótájékoztatásból, a Keshe-Alapítvány technológiai felfedezései valóban léteznek, és nemcsak használhatók, de már októberben át is adták az olasz kormánynak, mivel Olaszország is csatlakozott 2012. október 27-én az űrhajó programhoz. A Keshe-Alapítvány tájékoztatásának és terveinek megfelelően bármely ország a földön, hozzájuthat a technológiához. Az egyeztetettek szerint a Brüsszelben ülésező (Belgium 2012.10.26. 16,00 órakor) képviselőivel, az olasz nagykövetségnek adta át a Keshe-Alapítvány igazgatója, MT Keshe nevében az olasz kormány tisztviselőinek, és a helyettes tudományos attasénak az összes szabadalom teljes (köz- és titkos szabadalmak) leírását. A tervezet tér-reaktor, az egész reaktor dokumentációt és az űrhajó designt.

A nagykövetség tisztviselői haladéktalanul ellenőrizték az USB flash meghajtó tartalmát, és megerősítették, hogy a szabadalmi fájlok és rajzok, a tervek, teljes mértékben az átadott USB-meghajtón megtalálhatók. A találkozót videóra rögzítették, és a diplomáciai protokollt is archiválták, mivel ez a videó rögzítésre került az olasz nemzet épületének területén. Olaszország jelenleg az első ország Európában, amely elfogadta az űrprogram teljes technológiáját a Keshe-Alapítványtól, a nemzetek és a világ békéje, jóléte érdekében.

A Keshe-Alapítvány külön megköszönte az olasz kormánynak és nemzetnek, hogy a teljes technikai segítségnyújtás, és a tudás megosztása mellett a tudástranszfer gazdasági alapon való adómentességét is biztosítják

A Keshe-Alapítvány örömmel jelentette be, hogy a Japán Császárság 2012. novenber 2. péntek óta a legújabb nemzet, amely megkapta az űrprogramot tartalmazó USB flash meghajtót az adatokkal. Az űrprogram átadására a Japán Nagykövetségen tartott megbeszélésen került sor, 2012.11.02-én, 12:30-kor.


Ettől a naptól kezdve, a japán nemzet maga tudja megoldani, hogy megszüntesse a fukushimai nukleáris katasztrófa szennyezési és szivárgási problémáit a gravitációs technológia segítségével.


Az átadott technológia lehetővé teszi a japán nemzet számára ebben a helyzetben, hogy kiépítsék saját új energiaellátó rendszerüket. Ez lehetővé teszi, hogy ez a nemzet is független legyen az energia-behozataltól.

"A KESHE nem más, mint egy hamis reménykeltés, amelyet az olajlobbi finanszíroz"...


HVS