Vona Gábor és Novák Előd közleményei a cionista nagykoalíciós handabandázásról

Nyilvánvalóvá vált: semmi
különbség a kettő között.


A Jobbik ízléstelennek és a keresztény hagyományokat sértő provokációnak tartja, hogy a zsidócsillagos tüntetésre éppen advent első vasárnapján kerít sort a Fidesz, az MSZP, Bajnai Gordon, a Mazsihisz és a cionista bizniszszekta Hit Gyülekezetének nagykoalíciója, mely csak Izrael érdekében tud összefogni, a magyarság sorskérdéseiben nem.

A Jobbik az idei adventben is folytatja keresztállítási misszióját, melyet egyfajta demonstrációnak is szán népünk fogyasztói társadalommá való züllesztése ellen. Az ünnepi forgatagban, amikor hazánk jobbik része a Megfeszített születését várja, Rogán Antal és balliberális szövetségesei gyűlölettel fordulnak a keresztény és magyar érdekek képviselői felé. Advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítik meg, a magunkfajtákra Feszítsd meg! -et kiáltva.

Velünk az Isten – adventnek erre az örömhírére, a karácsonyi ünnepkör valódi, keresztény értelmére hívja fel a figyelmet a bevásárlási lázban a Jobbik keresztállítási missziója, melyet több önkormányzat még most is igyekszik megakadályozni. De hiába tiltanak, tűrnek vagy támogatnak, "mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük. Ő a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg ostobaság" (1Kor 1,23-24), de előbb-utóbb "az igazság szabaddá tesz".

Novák Előd, a Jobbik alelnöke

Ezt követően kis idő múlva Vona Gábor is közleményben reagált a cionisták őrjöngésére

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az MSZP és a Fidesz a Hit Gyülekezetével közösen éppen Advent első vasárnapján ült fel a politikai hisztériakeltésnek a saját maga által gerjesztett hullámaira. Ezzel mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy nagykoalíciós egység jött létre a Jobbik megsemmisítésére. A tüntetésen felszólalók beszédeiből a gyűlölet és a magyarság valós problémáival kapcsolatos érzéketlenség sugárzott, valamint a Jobbik társadalmi támogatottságának növekedése miatt érzett kétségbeesés. Különösen súlyosak voltak Mesterházy Attila szavai, aki a Jobbikot eltakarítandó vírusnak nevezte, ezzel közel egymillió embert fenyegetett meg, felidézve ezzel a Tanácsköztársaság és az ÁVH magyar emberek elleni sötét terrorját. A Jobbik a mesterségesen gerjesztett hazugságkampány közepette is a lényegről kíván beszélni és fenntartja eredeti javaslatait: az ország valós problémája nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk és a magyar emberek rabszolgahelyzete saját hazájukban.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke